de 95% gehaald en een vroeg verjaardagscadeau

wow,
wat zijn wij blij, verbaasd, maar vooral ontzettend dankbaar!
Sinds het artikel over ons online is gegaan, zijn we overspoeld door reacties, lieve berichtjes en donaties. In het vorige blog schreef ik ook al over hoe dankbaar wij zijn, maar afgelopen weekend gebeurde er iets wat wij niet hadden durven hopen. We kregen nog wat donaties binnen en een nou ja laten we zeggen zeker geen bescheiden donatie. En ineens stond de teller van de crowdfunding op 95%
Ik heb denk ik wel 6 keer opnieuw de pagina gerefreshed, omdat ik gewoon niet kon geloven dat het echt waar is. Intussen begint het een beetje binnen te komen, maar wauw wat zijn wij dankbaar verrast!

Vandaag kregen wij nog een leuke verassing. Hope kreeg namelijk vast een early birthday present. Deze box van Bello box. Eigenlijk is Hope overmorgen pas echt jarig, maar hij was super nieuwsgierig naar zijn cadeautje.
Toen hij mij aankeek met zijn smekende, nieuwsgierige puppy oogjes, ben ik uiteindelijk toch bezweken en hebben we samen vast even een kijkje genomen wat er in deze prachtige doos zat.

Als je de foto ziet, kun je natuurlijk zelf ook wel bedenken dat Hope te ongeduldig was om nog twee dagen te wachten en heeft hij er snel een speeltje uit getrokken, waar hij nu enthousiast mee door het huis rent.
Al met al, een happy Hope dus!

Liefs Nadia en Hope

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: