Q&A

Afgelopen weekend heb ik op instagram en facebook een Q&A gehouden. De meeste vragen heb ik al via instagram al beantwoord, maar bij deze heb ik alle vragen en antwoorden nog even voor jullie onder elkaar gezet.

WANNEER KRIJG JE JE HULPHOND? Dat komt stiekem al erg dichtbij. Waarschijnlijk begin februari al!

HOE GAAT JE HULPHOND OPGELEID WORDEN? DOOR JOU OF DOOR IEMAND ANDERS? Ik ga mijn hulphond zelf opleiden, in samenwerking met een hulphondenschool. De coach van de hulphondenschool gaat mij leren hoe ik mijn hulphond op moet leiden en ik ga dan zelf die dingen dagelijks trainen met Hope.

HEB JE AL EEN HOND OP HET OOG? Jazeker! Ik krijg een austraulian Sheperd pup. De puppy’s zijn al geboren en zijn al twee weken oud. Ik weet alleen nog niet welke pup uit het nestje mijn Hope wordt.

IS DE OPLEIDING AL GEREGELD? Ja, de opleiding is al geregeld. Ik heb al een hulphondenschool gevonden die mij wil gaan helpen bij het opleiden van mijn hondje en dan ook gelijk zal starten, zodra Hope bij mij is.

HEB JE JE STREEFBEDRAG AL BEREIKT? Nee, ik heb mijn streefbedrag nog niet bereikt. Doneren kan dus nog steeds!

WAT IS HET EERSTE DAT JE GAAT DOEN ALS JE JE HONDJE HEBT? Hem knuffelen natuurlijk! Oh, en jullie vol spammen met foto’s natuurlijk. Qua training beginnen we natuurlijk met de basiscommando’s en de zindelijkheidstraining.

GA JE VEEL TIJD BEZIG ZIJN MET HET OPLEIDEN VAN JE HULPHOND? Ja, het is iets waar zeker heel veel tijd en moeite in gaat zitten, maar dat ik het waard. Ik zal dagelijks met Hope moeten trainen en dat zal heel intensief zijn, maar ik weet waar ik het voor doe.

GAAT JE HULPHOND DAN STRAKS OVERAL MEE NAARTOE? Jazeker! Waar ik straks ga, gaat Hope ook.

MOET JE NU AL ALLE MENSEN IN JE OMGEVING GAAN INSTRUEREN DAT ZE NIET AAN JE HULPHOND MOETEN KOMEN? Ja, het is heel belangrijk dat mensen weten en zich er aan houden, dat ze Hope niet mogen aaien. Het is namelijk belangrijk dat hij leert dat hij niet op andere mensen mag reageren en dat hij zich op mij moet focussen

ZIJN ER DINGEN DIE JE NIÉT SAMEN MET JE HOND KAN DOEN? Nou ja, samen douchen lijkt me niet heel praktisch.

Dit waren de vragen inclusief antwoorden.Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad. Als je nog meer vragen hebt, dan stel ze gerust!

liefs,

Nadia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: