kerstmarkt Hoesschebos

Gisteren was het dan eindelijk zo ver, de kerstmarkt waar we met een hele hoop mensen al een tijdje enthousiast voor aan het knutselen zijn.

Helaas verliep de dag niet helemaal zoals gepland

Het opzetten van het kraampje verliep prima. We waren als een van de eerste aanwezig en konden dus als eerste een plekje uitzoeken. Heel wat wikken en wegen later kozen we voor het tafeltje wat mooi in de loop stond en redelijk dichtbij de muziek en vuurkorven, maar ook weer niet té dichtbij dat je elkaar niet meer zou kunnen verstaan. Na wat moeilijk met auto inclusief aanhanger over een eigenlijk veel te klein bospaadje heen, konden we de tent opzetten en het kraampje in gaan richten. In de tent hingen we deze prachtige helpmegethope banner op, zodat mensen meteen konden zien waar het opgehaalde geld naartoe gaat.

Vervolgens konden we het kraampje in gaan richten. Al snel kwamen we erachter dat we veel te veel spullen, of een veel te kleine tafel hadden, of beide natuurlijk (:

na wat passen en meten stonden de belangrijkste spulletjes op tafel. We zijn er dan ook maar gewoon vanuit gegaan dat we van alles zouden verkopen en dat we de tafel aan zouden kunnen vullen met de rest van de spullen #optimisme

Rond een uur of vijf begon het echte feest. Van vijf tot zes hebben we met zijn allen aan de tent gehangen. Het waaide zo ontzettend hard, dat als wij er niet aangehangen hadden, de tent waarschijnlijk weggevlogen was. Hoewel we dus met meerdere mensen aan de tent hingen, was de wind nog zo sterk dat de tent elke keer een stukje opschoof. De tent van onze overburen kwam nog net niet bij ons naar binnen gewaaid, maar dat scheelde misschien een meter. Ze hebben daarna ook niet meer geprobeerd die tent opnieuw op te zetten. Ook de buren aan onze linkerkant vonden het wel mooi geweest en hebben voor de markt echt begonnen was alles weer ingepakt en zijn naar huis gegaan. Ook wij zagen het even somber in. We gingen er ook niet meer vanuit dat er nog heel veel mensen zouden komen, maar het was ons gelukkig intussen gelukt om de tent vast te binden aan de omstaande bomen en vast te zetten in de grond, dus dat scheelde al iets.

Dapper zijn we blijven staan en dat is maar goed ook. Onze eerste klanten kwamen binnenlopen en al snel volgden er meer. Hoe somber we het aan het begin ook in zagen, het bleek uiteindelijk reuze mee te vallen. We hebben een hoop bekende gezien en gesproken, maar ook een hoop onbekenden kwamen even een kijkje nemen bij ons kraampje en namen de tijd om te luisteren naar mijn verhaal. Ik ben ontzettend dankbaar voor iedereen die langs is geweest, iets heeft gekocht of een gift heeft gedaan.

Toen ik thuiskwam had ik het zo koud van de hele middag en avond buiten zijn, dat ik een ijsklontje was, maar ik was wel een tevreden en vooral een dankbaar ijsklontje!

Daarnaast wil ik ook nog even iedereen bedanken die mee heeft geholpen met knutselen voor de kerstmarkt of materiaal heeft gedoneerd. Zo mooi om te zien hoeveel mensen mij steunen.

En al helemaal niet te vergeten het superteam aan mensen die met mij gisteren op de kerstmarkt hebben gestaan. De mensen die samen met mij aan de tent gehangen hebben en veranderd zijn in een ijsklontje en naast dat alles was het ook nog eens super gezellig. Dank jullie wel!

We hebben nog een aantal spulletjes over van de kerstmarkt, deze zullen wij online verkopen via facebook, dus houd de facebookpagina goed in de gaten.

Producten zoals armbandjes, snuffelmatten voor honden, t-shirts en mokken maken en bestellen wij op aanvraag. Wil je een van die producten bestellen? Stuur mij dan gerust een berichtje via Instagram, Facebook of e-mail mij via nadia.2000@live.nl

veel liefs,

Nadia

2 gedachten over “kerstmarkt Hoesschebos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: