voorbereidingen kerstmarkt

pakjesavond zit er dit jaar weer op en dan is het voor je het weet al weer kerst. 14 december, dus al over 8 dagen, is het dan zo ver. Dan is de kerstmarkt bij openluchttheater Hoessenbosch waar helpmegetHope zal staan met een kraampje helemaal vol met zelf geknutselde spullen, waarvan de gehele opbrengst zal gaan naar de opleiding voor Hope.

De voorbereidingen voor de kerstmarkt zijn al een tijdje in volle gang, maar nu komt de kerstmarkt toch wel echt dicht bij. Van alle kanten zijn er een hele hoop lieve mensen aan het helpen met dingen knutselen. We hebben al boekenleggers, sleutelhangers, kerstboompjes, houten kerstballen, armbandjes en nog veel meer. Alles met de hand gemaakt met liefde ❤

zie hier een paar voorbeeldjes van de houten kerstballen (;

Ook hebben we voor de kerstmarkt wat speciale artiekelen om te verkopen, die nergens anders te verkrijgen zijn! Benieuwd wat? Kom langs!

Op de instagram en facebook pagina staan een aantal producten die je alvast kan bestellen dus vergeet niet daar ook even een kijkje op te nemen.

Kom jij zaterdag 14 december ook naar de kerstmarkt in Hoessenbosch om een kijkje te nemen tussen alle mooie, zelfgemaakte spullen en een praatje te maken met mij?

Heb je nog vragen of wil je alvast iets bestellen? Stuur mij gerust een berichtje via instagram of facebook of e-mail mij via: nadia.2000@live.nl

much love

Nadia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: