goed nieuws!

Wow, voor de verandering een keer een positief blog (:

Ik heb goed nieuws, wat ik heel graag met jullie wil delen.

Gisteren ben ik op intake geweest bij een hulphondenschool en het gesprek is super goed verlopen. Beter dan ik had durven hopen. (haha ‘Hope’)

Sowieso had ik een goed gevoel bij de hondenschool en de trainer met wie ik een intake had, dus dat is al super fijn. Maar het meest positieve van allemaal is dat ik, zodra ik een pup heb geregeld, kan beginnen met de opleiding. Ook kan ik de kosten in termijnen betalen. Dit alles betekent dus dat er in het hele verhaal nu alleen nog een puppy ontbreekt. Nu wordt het een zoektocht naar de geschikte pup om mijn Hope te worden. We hebben al een potentieel nestje, maar dat is nog even afwachten en duimen dat er een geschikte pup bij zit.

Ineens komt het allemaal wel heel dichtbij. Het ziet er naar uit dat ik Hope binnenkort in mijn armen ga kunnen sluiten. Alleen al van dat idee springen de tranen bijna in mijn ogen. Zou het dan echt zo mooi mogen zijn? Mag ik dit echt meemaken?

Natuurlijk begint het pas echt wanneer Hope er daadwerkelijk is. Het opleiden van Hope gaat ook van mij veel vragen en vooral aan de financiering moet nog veel gebeuren. Hoewel het heel fijn is dat ik niet het hele bedrag van tevoren hoef te betalen, zal ik het toch binnen een bepaalde periode moeten betalen en ik ben er nog lang niet.

Een van de dingen waar ik heel hard mee bezig ben geweest is het maken van een filmpje, als toelichting op mijn crowdfundingsactie. Hij is vanaf nu te bekijken op mijn instagram, facebook en via youtube.

bekijk hem nu: https://www.youtube.com/watch?v=nEj8yl5as9k

Help jij mij verder om Hope straks écht in mijn armen te hebben?

dankjewel en veel liefs

Nadia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: