#verkoopvoorHope

Zoals je misschien al op Instagram en/of Facebook hebt gezien, hebben we een hashtag in het leven geroepen: de #verkoopvoorHope

Maar wat houdt deze hashtag eigenlijk in?

Dit idee is ontstaan doordat hele lieve mensen uit mijn omgeving hun oude spullen zijn gaan verkopen op marktplaats en de opbrengst hebben gedoneerd aan de opleiding voor Hope onder de #verkoopvoorHope.

Ik zie dit als een win-win-win situatie, jij hebt weer meer ruimte, omdat je van je oude spullen, die toch alleen maar stof liggen te vangen af bent. De nieuwe eigenaar is blij met zijn aankoop en ik ben ontzettend dankbaar en weer een stapje dichterbij Hope.

Dus heb jij ook nog oude spullen liggen? Verkoop ze en doneer het geld aan de opleiding voor Hope.

Geen zin of tijd om het zelf op marktplaats te zetten? Dan mag je ook altijd vragen of ik (of iemand uit mijn omgeving) dat voor je wil doen. No problem!

Daarnaast hebben we nog een ander idee om de #verkoopvoorHope iets actiever te krijgen. We willen graag wat dingetjes zelf gaan knutselen (denk aan kaartjes, poppetjes, versieringen) met het thema kerst en deze verkopen op een kerstmarkt.

Wil jij helpen met dingen maken of graag ter zijner tijds een kijkje komen nemen op de kerstmarkt? Stuur mij gerust een berichtje want ik hoor het graag (:

Veel liefs,

Nadia van de Wetering

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: