Mijn eerste blog!

Mijn eerste blog! 

Hoi allemaal, 

Super leuk dat je op mijn website bent beland en dat je mijn allereerste blogpost op mijn eigen website leest! Ik moet toegeven dat ik het zelf wel een beetje spannend vind, maar hé, FEEL THE FEAR AND DO IT ANYWAY. 

Voor de mensen die mij misschien nog niet (zo goed) kennen: 

Hoi! 

Ik ben Nadia en ik ben 19 jaar. Mijn hobby’s zijn schrijven, muziek maken, tekenen, met vriendinnen afspreken en lekker buiten zijn. (vooral nu in de herfst vind ik dat HEERLIJK)  

Naast al deze dingen bestaat mijn leven voor een groot deel (helaas) uit iets anders. Ik heb een posttraumatische stress stoornis waar ik dagelijks veel hinder aan ondervind. Ik heb veel herbelevingen, dissociaties en mijn nachten bestaan uit wakker liggen en nachtmerries. Daarnaast heb ik door mijn trauma’s en de herbelevingen die ik nu zoveel heb, een angst ontwikkeld om alleen te zijn. Ik durf eigenlijk niet meer goed alleen te zijn en heb dus constant mensen om me heen nodig. Ik heb hiervoor al vele therapieën en medicaties geprobeerd, maar niks heeft mij écht geholpen. Nou kun je je misschien wel voorstellen dat je na een aantal jaar en een hele hoop therapeuten redelijk met je handen in het haar zit (voor zover mijn haar niet uit is gevallen van de stress dan 😛). Na een half jaar aan opnames en jaren aan hopeloosheid, is er iets wat mij toch nog een beetje hoop kan geven. Ik wil een hond gaan opleiden tot PTSS-hulphond, omdat ik en mensen om mij heen, denken dat dit mij enorm zou kunnen helpen. Het idee van een hulphond geeft mij een heel klein beetje hoop op nog door te willen gaan. Daarom heb ik mijn toekomstige hondje ook al een naam gegeven: Hope. 

Ik heb al contact gehad met meerdere hulphondenscholen en heb nu een hulphondenschool gevonden die mij zou willen helpen. Het is nog niet helemaal officieel, maar het lijkt de goede kant op te gaan. Het enige waar ik nu nog tegenaan loop, is dat een hulphondentraject ontzettend duur is. De opleiding van Hope gaat maar liefst 19000 euro kosten en dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Nou heb ik helaas ook niet zomaar 19000 euro liggen (anders had ik Hope al lang in mijn armen gehad). Om dit bedrag bij elkaar te sparen ben ik een crowdfunding gestart, waar al heel veel lieve mensen geld gedoneerd hebben voor de opleiding van Hope, maar ik ben er nog lang niet. Wil jij een kijkje nemen op mijn crowdfundingpagina? Dat kan via deze link: https://www.geef.nl/nl/actie/geef-hoop-door-een-ptss-hulphond/donateurs  

Verder is er nog de #verkoopvoorhope. Wil je weten wat deze hashtag inhoud? Lees dan mijn volgende blog waarin ik het precies uitleg. 

Dan heb ik nog een laatste manier waarop ik wat extra geld bij elkaar wil sprokkelen voor Hope, maar die houd ik voor nu nog even geheim. Ben je nieuwsgierig naar deze manier of wil jij mij steunen om aan Hope te komen? Houd dan mijn blog goed in de gaten en volg mij op instagram en facebook! 

Super bedankt en veel liefs, 

Nadia  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: